Moment - “Iti da putere”

Aceasta este o promisiune care merge mult mai departe decat a sustine lucrarile consumatorilor nostri, avand ca suport produsele nostre puternice si de super calitate, din portofoliul larg de solutii de lipire si etansare pe care il ofera. De asemenea, reflecta angajamentul brand-ului din grupul Henkel, lider mondial in sustenabilitate.

Cu Moment, noi mereu promitem lucruri palpabile. De aceea avem planuri tangilibile si concrete privind strategia de sustenabilitate.


Pentru pietele dezvoltate, scopul nostru este de a asigura intregului portofoliu de produse lipsa solventilor. O provocare, avand in vedere ca nu dorim sa facem compromisuri asupra performantei produselor. Suntem mandri sa afirmam ca in momentul de fata ne-am atins scopul la 99%. Cel mai recent exemplu este lansarea din 2011 in intreaga Europa a adezivului de Moment Fix Power cu autoaplicator, cu 0% solventi.

Pentru dezoltarea pietelor, in concordanta cu nevoile pietei si disponibilitatea materialelor prime, scopul nostru este de a asigura portofoliului de produse lipsa solventilor toxici – eliminarea solventilor din formula.

O provocare- avand in vedere ca asta presupune o investitie puternica in spate. Suntem mandri sa afirmam ca in momentul actual ne-am atins scopul in proportie de 95%.

Cel mai recent exemplu este inlaturarea solventului “Toluen” din toate formulale adezivilor de contact.