Skip to Content

For those who make it happen

Istorie

Moment este partenerul de încredere care dă putere utilizatorilor finali să crească la următorul nivel de calificare, datorită sprijinului său puternic cu soluții inteligente de legatură și îndrumări ușoare.

Produsele Moment sunt disponibile în peste 50 de țări – sub numeroase mărci în funcție de regiune și care diferă doar în ceea ce privește numele și designul, dar nu tehnologia sau logo-ul lor. În Mexic, de exemplu, produsele se numesc „Resistol”, iar în Canada, consumatorul le cunoaște drept „LePage”. În Germania, puterea adezivului Moment a devenit iconică în ultimele decenii. Dacă cineva sau ceva „se lipește ca lipiciul”, germanii tind sa spună că „se lipește ca Moment”.

PROFESIONAL

Din 1956, Moment este soluția profesională care produce legături puternice între meșteri și lucrările de construcție. Moment oferă cea mai puternică gamă de produse pentru toate lucrările de fixare, lipire și reparare - oferind întotdeauna soluția potrivită - rezultat profesional garantat.

CONSUMATOR

Moment aparține celei mai puternice game de adezivi cu aplicare ușoară și convenabilă pentru toate lucrările de lipire, asamblare și reparații casnice oferind cea mai înaltă calitate.

Compania

Misiune

Să dăm putere și să inspirăm creatorii și realizatorii într-un mod atotcuprinzător pentru a-și debloca întregul potențial.

 

Valori

Ingeniozitate: 
Suntem mișcați de o întelegere profundă a nevoilor utilizatorilor noștri finali și îi susținem, îi inspirăm și îi ghidăm. Tot ceea ce ar putea avea nevoie de-a lungul calatoriei lor este ușor accesibil (interfețe intuitive și plug & play - fără bariere de acces sau constrângeri de timp) și la îndemană – indiferent de nivelul de calificare pe care îl au sau de ce au nevoie. Dacă nu avem înca o soluție, o găsim. 

Mentalitatea de a face:
Suntem convinsâși că o mentalitate de a face poate dezlănțui puteri și posibilități neașteptate și de aceea îi sprijinim și îi încurajăm pe cei care fac.

 

Promisiuni

Facem utilizatorii să se simtă împuterniciți și să aibă încredere în propriile abilități, astfel să se pregătească să atingă următorul nivel, să se inspire și să abordeze noi proiecte ambițioase cu rezultate mai bune în cel mai eficient mod.

 

Compania

Henkel operează la nivel global cu un portofoliu bine echilibrat și diversificat. Compania deține poziția de lider cu cele trei unități de afaceri ale sale atât în ​​afaceri industriale, cât și de consum, datorită mărcilor puternice, inovațiilor și tehnologiilor.

Henkel Adhesive Technologies este lider global în piața de adezivi – în toate segmentele industriale la nivel mondial. Henkel Consumer Brands deține poziții de lider în categoriile de îngrijire a părului, detergenți și produse de îngrijire a casei în multe piețe din întreaga lume.

Fondată în 1876, Henkel se uită înapoi la peste 140 de ani de succes. In 2021, Henkel a raportat vânzări de peste 20 de miliarde de euro. Compania are aproximativ 53.000 de angajați la nivel global - o echipă pasionată și foarte diversă, unită de o cultură puternică a companiei, un scop comun și valori comune. Ca lider recunoscut în domeniul durabilității, Henkel deține poziții de top în mulți indici și clasamente internaționale. Acțiunile preferate ale Henkel sunt listate în indicele bursier german DAX.

Pentru mai multe informații despre Henkel, vă rugăm să vizitați www.henkel.com

Pentru mai multe informații despre Tehnologiile Adhesive, vă rugăm să vizitați: Adhesive Technologies (henkel.com)

Te-ar mai putea interesa