Skip to Content

ÎMPREUNĂ REALIZĂM LUCRURI MĂREȚE

AMBIȚIA NOASTRĂ

Lumea noastră este plină de oportunități nelimitate. La Moment, suntem aici pentru a-ți alimenta eroul interior, acea versiune neînfricată a ta care duce lucrurile la bun sfârșit. Ne angajăm să vă ajutăm să credeți în abilitățile dumneavoastră și să vă oferim instrumentele potrivite. Cu gama noastră largă și sprijinul neclintit, tu și Moment creați un duo dinamic, transformând aspirațiile în realizări. Acest etos se extinde la eforturile noastre de sustenabilitate; împreună, putem depăși provocări precum ambalarea ecologică și reducerea emisiilor de carbon la zero.​

CIRCULARITATE

REDUCEM PLASTICUL DIN AMBAJELE DE TIP BLISTER

Scopul nostru este să reducem cantitatea de materiale de ambalare pe care le folosim la minimum necesar, fără a compromite calitatea, performanța și siguranța produselor noastre.

În acest sens, implementăm trecerea la ambalaje prietenoase cu mediul prin soluția inovatoare blister fără plastic. La Henkel, lucrăm cu obiective clare, motiv pentru care ne străduim ca 100% din ambalajele noastre să devină reciclabile și/sau reutilizabile, până în 2025.

TRANZIȚIA CĂTRE MATERIALE RECICLATE

Moment înțelege importanța realizării tranziției către o economie circulară. Prin urmare, strategia noastră de promovare se concentrează pe patru piloni:

  1. Design inteligent și reducerea materialelor din ambalaje.
  2. Utilizarea de materiale din surse sustenabile.
  3. Închiderea ciclului de viață al produselor noastre, deoarece ambalajele acestora pot fi reciclate odată consumate.
  4. Cercetare pentru a crește utilizarea ingredientelor regenerabile în formulele produselor noastre.

SĂNĂTATE ȘI SECURITATE

PRODUSE FĂRĂ SOLVENȚI

Unul dintre pașii către un mediu sustenabil este să trecem complet la portofoliul de produse fără solvenți, fără a compromite rezistența adezivului. Deja, 99% din produsele din gama Moment sunt fără solvenți. Ultimul exemplu de produs fără solvenți este Adezivul universal Moment 100%, care a fost lansat în Europa în 2011.

CLIMĂ ȘI NATURĂ

Reducerea amprentei de carbon

La Moment, ne angajăm să lucrăm pentru a reduce emisiile și a dezvolta soluții care să contribuie la protecția și regenerarea naturii de-a lungul lanțului valoric.

Astfel, producția de la fabrica noastră din Hanovra (Germania) se realizează cu ajutorul energiei 100% regenerabilă.