Companie

Henkel opereaza la nivel global cu un portofoliu bine echilibrat si diversificat. Compania detine pozitia de lider cu cele trei unitati de afaceri ale sale atat in ​​afaceri industriale, cat si de consum, datorita marcilor puternice, inovatiilor si tehnologiilor.

Henkel Adhesive Technologies este lider global pe piata adezivilor – in toate segmentele industriei din intreaga lume. In afacerile sale de Laundry & Home Care și Beauty Care, Henkel detine pozitii de lider pe multe piete si categorii din intreaga lume.

Fondata in 1876, Henkel se uita inapoi la peste 140 de ani de succes. In 2021, Henkel a raportat vanzari de peste 20 de miliarde de euro. Compania are aproximativ 53.000 de angajati la nivel global - o echipa pasionata si foarte diversa, unita de o cultura puternica a companiei, un scop comun si valori comune. Ca lider recunoscut in domeniul durabilitatii, Henkel detine pozitii de top in multi indici și clasamente internaționale. Actiunile preferate ale Henkel sunt listate in indicele bursier german DAX.

Pentru mai multe informații despre Henkel, va rugam sa vizitati www.henkel.com

Pentru mai multe informatii despre Tehnologiile Adhesive, va rugam sa vizitati: Adhesive Technologies (henkel.com)