Istoria

Moment

Moment este partenerul de incredere care da putere utilizatorilor finali sa creasca la urmatorul nivel de calificare, datorita sprijinului sau puternic cu solutii inteligente de legatura si indrumari usoare.

Produsele Moment sunt disponibile in peste 50 de tari – sub numeroase marci in functie de regiune si care difera doar in ceea ce priveste numele și designul, dar nu tehnologia sau logo-ul lor. In Mexic, de exemplu, produsele se numesc „Resistol”, iar în Canada, consumatorul le cunoaste drept „LePage”. In Germania, puterea adezivului Moment a devenit iconica in ultimele decenii. Daca cineva sau ceva „se lipește ca lipiciul”, germanii tind sa spuna ca „se lipește ca Moment”.

PROFESIONAL

Din 1956, Moment este solutia profesionala care produce legaturi puternice intre meșteri si lucrarile de constructie. Moment ofera cea mai puternica gama de produse pentru toate lucrările de fixare, lipire si reparare - oferind intotdeauna solutia potrivita - rezultat profesional garantat.

CONSUMATOR

Moment apartine celei mai puternice game de adezivi cu aplicare usoara si convenabila pentru toate lucrarile de lipire, asamblare si reparatii casnice oferind cea mai inalta calitate.